Peste 1600+ de haine second hand
Cosul tau

Livrare si plata

Produsul va fi livrat Clientului – prin intermediul serviciului de curierat rapid.Taxe de livrare:


– 19 RON- pentru comenzile achitate cu cardul

– 19 RON + 5 RON - pentru comenzile prin sistem ramburs


Va rugam sa tineti cont de faptul ca Societatea de curierat rapid livreaza coletele continand produsele Comandate de catre D-voastra intre orele 09:00 si 16:00, de aceea va rugam sa ne indicati o adresa de livrare unde puteti fi gasit in acest interval de timp! In cazul in care Clientul nu se afla la adresa de livrare in momentul livrarii, agentul de curierat rapid lasa o instiintare la acea adresa. Pe instiintare va aparea numarul coletului (numarul de AWB) si numarul de telefon al firmei de curierat. Clientul are la dispozitie 2 zile lucratoare pentru a conveni cu Societatea de curierat rapid asupra unei alte zi pentru livrare. Daca acest lucru nu se realizeaza, agentul de curierat rapid returneaza coletul Societatii.
Daca Clientul nu se afla la adresa de livrare si agentul de curierat rapid nu poate lasa nici o instiintare, acesta va incerca livrarea si in urmatoarea zi de lucru. Daca livrarea esueaza si a doua oara, Societatea de curierat rapid returneaza coletul Societatii.


Societatea se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor Comandate de catre Clienti in momentul predarii acestora catre Client.  


Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la Client.


Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei. Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar in momentul efectuarii platii.Livrarea produselor catre Client se va face in decurs de 2-5 zile lucratoare de la data primirii comenzii prin e-mail de catre Societate. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renuntand la produsele comandate de la Societate. In acest caz Societatea fiind exonerata, in acest caz, de la plata oricarei eventuale daune datorate Clientului.  Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prevederile cu privire la metodele de livrare a produselor, respectiv cu privire la cuantumul taxelor de livrare, in mod unilateral, la propria discretie, dar nu inainte de a anunta clientii cu privire la acest aspect, cu minim 2 zile inainte de intrarea in vigoare a oricarei modificari in acest sens.Utilizatorii pot plati pentru produsele comandate, alegand una dintre optiunile de plata:


In Numerar, prin plata la curier, contractand serviciului ramburs. Plata produsului se face dupa preluarea coletului de catre Client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Societatea atentioneaza Clientii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Societate sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora. Daca ati ales aceasta metoda de plata, este necesara confirmarea comenzii cu un operator MiniCost. In caz contrar, daca clientul nu poate fi contactat in decurs de 48 de ore, comanda va fi anulata.


Prin Transfer Bancar in contul RO88BTRLRONCRT0377766901 detinut de SC Codescript Animus SRL.  Procesarea comenzii se va face dupa primirea platii! Va rugam sa specificatii ID-ul comenzii in detaliile platii!


Prin Card Bancar furnizat și certificat de STRIPE, prin card bancar personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa, Mastercard, American Express, Discover and Diners, China UnionPay, JCB, Cartes Bancaires, Interac. Plata se realizeaza intr-un mediu securizat 3D conform ultimelor standarde europene.